Yritys

METKAproduct Oy on tukkukaupan perheyritys. Suunnittelemme, pakkaamme ja lähetämme tuotteet toimipisteeltämme. Tuotteemme ovat ensiluokkaisen laadukkaita, kotimaisia herkku- ja käyttötavaratuotteita, mitkä pakataan omaperäisiin, iloisiin pakkauksiin. Tuotteemme soveltuvat viemisiksi, vierasvaroiksi, lahjoiksi, ilahduttamaan itseä tai vaikkapa yritys- ja liikelahjoiksi. Ne ei katso ikää tai sukupuolta vaan soveltuvat ilahduttamaan ihan jokaisen arkea tai juhlaa!

Metkatuotteita myy sadat jälleenmyyjät ympäri maata, mutta aina iloiseen joukkoon mahtuu uusia yhteistyötahoja. Olethan yhteydessä mikäli kiinnostuit Metkatuotteiden jälleenmyynnistä tai sinulla on muutoin kysyttävää tuotteista tai toiminnastamme; info@metkatuote.fi.

Meidän tarina – MISTÄ METKATUOTE SAI ALKUNSA?

Muistoja matkan varrelta…

”Muistatko sen iloisen kauppiaan palvelutiskin takana, sen ihastuttavan pienen kyläpuodin jossa lapsena kävimme mummilareissulla ollessamme? Muistatko ne hyllyt mitkä notkuivat iloisen värikkäitä tuotteita ja ahtaat käytävät joissa oli jos jonkinmoista tavaraa tarjolla?”

Tästä ajatuksesta tehdä omaperäinen ja iloinen tuotesarja, mikä huokuu nostalgiaa, kauniita lapsuuden muistoja ja mukavia kesäpäiviä maaseudulla. Peltipurkit tulivat osaksi Metkaa jo heti alkuvaiheessa, sittemmin myös pahvipakkaukset ja täyttöpussit ovat tulleet osaksi mallistoa. Värikkyys ja iloisuus on tullut jäädäkseen Metkan matkaan, ne ovat iso osa meitä. Useimmiten tuotteet saavat hymyn huulille ja ilon asiakkaan kasvoille, mikä on tietenkin paras palkinto suunnittelijalle. Kehitämme sarjoja jatkuvasti; osa pysyy kysynnän vuoksi mallistossa ympärivuotisina ja osa tulee sesonkikohtaisina mallistoina.

KOTIMAINEN VALINTA

METKATUOTE tuotemerkki on perustettu vuonna 2012 ja on 100%:sesti Suomalainen perheyritys. Arvoina kotimaisuus, korkea laatu, perinteet ja omaperäisyys.

EKOLOGISET PAKKAUKSET

METKATUOTTEELLA panostetaan niin pakkauksien ekologisuuteen ja omaperäiseen ulkoasuun; haluamme erottua massasta. Peltirasioita voi jatkokäyttää vuosikymmeniä, pahvipakkaukset voi hävittää halutessaan.