Verkkokaupan toimitusEHDOT

Tilataksesi sinun on oltava täysi-ikäinen tai sinulla tulee olla huoltajan lupa tilauksen tekemiseen. Halutessasi voit rekisteröityä kauppaan, jolloin asioiminen jatkossa toimii kätevämmin. Rekisteröityminen ei ole pakollista. Kun olemme vastaanottaneet tilauksesi, lähetämme sinulle sähköpostitse tilausvahvistuksen, josta näkyvät tilaustietosi. Tarkasta aina tilausvahvistuksen sisältö. Jos sinulla on kysyttävää, ota heti yhteys asiakaspalveluumme. Emme luovuta antamianne tietoja kolmansille osapuolille (EU:n tietosuoja-asetus, GDPR)

Toimitus

Normaalisti pakettisi on perillä 4-7:ssä arkipäivässä. Tilaukset, joissa joku tuotteista on loppunut, lähetetään heti, kun tuote saapuu varastoon. Pidätämme oikeuden poistaa tilauksesta loppuunmyydyt tuotteet.

YRITYSASIAKKAAT
Toimitamme tilauksenne ovelle pakettina mikäli ei ole muutoin sovittu.

Toimituskulu yrityksille 18.50 € sisältää alv. Pienin toimitettava tilaus on 150€.

KULUTTAJA-ASIAKKAAT
Kuluttajaverkkokaupassa toimitus tapahtuu Postin kautta. Tilausta tehdessäsi valitse mieluisin toimitusvaihtoehto. Korttimaksut veloitetaan välittömästi maksun ja hyväksyminen yhteydessä.

Toimituskulu kuluttaja-asiakkaille Posti 8.50 € sisältää alv.

Voit myös noutaa ostoksesi sovittuna aikana Iin toimipisteeltämme.

Pienin toimitettava tilaus kuluttaja-asiakkaille on 30€ ennen toimituskuluja.

PALAUTUSEHDOT

Sinulla on oikeus palauttaa tilauksesi (tai osa siitä) 14 vuorokauden kuluessa lähetyksen saapumisesta ilman ehtoja, mikäli pakkaus on edelleen avaamaton (tarkemmat ehdot alla).

Palautusoikeus raukeaa 14 vuorokautta tilauksen vastaanottamisesta. Tämä aika lasketaan siitä hetkestä, kun asiakas tai hänen valtuuttamansa edustaja kuittaa tilauksen vastaanotetuksi. Mikäli tilaus sisältää useita eri tuotteita, jotka toimitetaan eri aikoina, alkaa palautusoikeuden laskeminen tilauksen viimeisen osan saapumisesta.

Asiakas vastaa tuotteen mahdollisesta arvon alenemisesta hänen tuotteen käsittelystä johtuneelta osalta tai sellaisesta käytöstä, joka ylittää tuotteen kunnon tarkistamiseen liittyvät toimenpiteet.

Asiakas vastaa palautuskustannuksista itse.

Tilauksen peruuttaminen, virhevastuu ja reklamaatiot

Ennen tilauksen toimitusta tilauksen voi peruuttaa kirjallisella ilmoituksella sähköpostitse. Verkkokaupalla on lakisääteinen virhevastuu myydyistä tuotteista. Reklamaatiotapauksissa pyydämme olemaan yhteydessä verkkokauppamme asiakaspalveluun. Kuluttajalla on oikeus viedä mahdolliset riitatilanteet kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi

KK Shop Oy

Haminantie 4, 91100 Ii

info@metkatuote.fi

+358505664888