Verkkokaupan toimitusEHDOT

Tilataksesi sinun on oltava täysi-ikäinen tai sinulla tulee olla huoltajan lupa tilauksen tekemiseen. Halutessasi voit rekisteröityä kauppaan jolloin asioiminen jatkossa toimii kätevämmin. Rekisteröityminen ei ole pakollista. Kun olemme vastaanottaneet tilauksesi, lähetämme sinulle sähköpostitse tilausvahvistuksen, josta näkyvät tilaustietosi. Tarkasta aina tilausvahvistuksen sisältö. Jos sinulla on kysyttävää, ota heti yhteys asiakaspalveluumme.Emme luovuta antamianne tietoja kolmansille osapuolille (EU:n tietosuoja-asetus, GDPR)

Toimitus

Normaalisti pakettisi on perillä muutamassa arkipäivässä. Tilaukset, joissa joku tuotteista on loppunut, lähetetään heti, kun tuote saapuu varastoon. Pidätämme oikeuden poistaa tilauksesta loppuunmyydyt tuotteet.

YRITYSASIAKKAAT
Toimitamme tilauksenne aina ovelle pakettina mikäli ei ole muutoin sovittu. Käytämme tukkulähetyksissä Matkahuoltoa tai Schenkeriä.

KULUTTAJA-ASIAKKAAT
Kuluttajaverkkokauppa avautuu pian! Kuluttajapuolella toimitusvaihtoehtoja on runsaasti. Tilausta tehdessäsi valitse mieluisin toimitusvaihtoehto.