Verkkokaupan toimitusEHDOT

Tilataksesi sinun on oltava täysi-ikäinen tai sinulla tulee olla huoltajan lupa tilauksen tekemiseen. Halutessasi voit rekisteröityä kauppaan, jolloin asioiminen jatkossa toimii kätevämmin. Rekisteröityminen ei ole pakollista. Kun olemme vastaanottaneet tilauksesi, lähetämme sinulle sähköpostitse tilausvahvistuksen, josta näkyvät tilaustietosi. Tarkasta aina tilausvahvistuksen sisältö. Jos sinulla on kysyttävää, ota heti yhteys asiakaspalveluumme. Emme luovuta antamianne tietoja kolmansille osapuolille (EU:n tietosuoja-asetus, GDPR)

Toimitus

Normaalisti pakettisi on perillä muutamassa arkipäivässä. Tilaukset, joissa joku tuotteista on loppunut, lähetetään heti, kun tuote saapuu varastoon. Pidätämme oikeuden poistaa tilauksesta loppuunmyydyt tuotteet.

YRITYSASIAKKAAT
Toimitamme tilauksenne aina ovelle pakettina mikäli ei ole muutoin sovittu. Käytämme tukkulähetyksissä Matkahuoltoa tai Schenkeriä.

KULUTTAJA-ASIAKKAAT
Kuluttajaverkkokaupassa toimitusvaihtoehtoja on runsaasti. Tilausta tehdessäsi valitse mieluisin toimitusvaihtoehto.

PALAUTUSEHDOT

Sinulla on oikeus palauttaa tilauksesi (tai osa siitä) 14 vuorokauden kuluessa lähetyksen saapumisesta ilman ehtoja, mikäli pakkaus on edelleen avaamaton (tarkemmat ehdot alla).

Palautusoikeus raukeaa 14 vuorokautta tilauksen vastaanottamisesta. Tämä aika lasketaan siitä hetkestä, kun asiakas tai hänen valtuuttamansa edustaja kuittaa tilauksen vastaanotetuksi. Mikäli tilaus sisältää useita eri tuotteita, jotka toimitetaan eri aikoina, alkaa palautusoikeuden laskeminen tilauksen viimeisen osan saapumisesta.

Asiakas vastaa tuotteen mahdollisesta arvon alenemisesta hänen tuotteen käsittelystä johtuneelta osalta tai sellaisesta käytöstä, joka ylittää tuotteen kunnon tarkistamiseen liittyvät toimenpiteet.

Asiakas vastaa palautuskustannuksista itse.

PALAUTUSPROSESSI

Palauttaaksesi tilaamasi tuotteen täytyy sinun ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme soittamalla tai sähköpostilla alta löytyvään osoitteeseen.

KK Shop Oy

Haminantie 4, 91100 Ii

info@metkatuote.fi

+358505664888