Varainhankinta – makeiset ja pesuaineet

METKA-varainhankintatuotteet ovat helposti myytäviä, tuotteita on laaja valikoima ja toimitukset ovat nopeat! Valikoimastamme löydät omaperäiset, iloiset ja ensiluokkaisen laadukkaat tuotteet, jotka ovat Suomessa suunniteltuja ja valmistettuja! Malliston tuotteilla on Avainlippu- ja Design from Finland -merkinnät.

Kahvit, teet, makeiset, kodin puhdistusaineet… jokaisessa taloudessa niitä tarvitaan. Metkan tuotteilla voit herkutella astetta laadukkaammilla, kotimaisilla pienvalmistajien herkuilla. Pesu- ja puhdistusaineet ovat ekologisia, vegaanisia ja luontoamme säästäviä. Valikoimastamme löydät siis laadukkaita tuotteita perheen arkeen ja juhlaan, itselle ja lahjaksi.

Myyminen on helppoa ja riskitöntä: tilaatte ainoastaan sen määrän tuotteita mitä olette myyneet. Eli myytte tuotteita myyntiesitteiden avulla, keräätte tilaukset ja toimitatte tilauksenne meille. Me toimitamme tilaamanne tuotteet teille (yli 500€ tilaukset toimituskuluitta), te toimitatte tuotteet asiakkaillenne ja keräätte rahat.

Varainhankintamallistomme on suunniteltu seuroille, joukkueille ja luokille kartuttamaan yhteistä kassaa ja auttamaan saavuttamaan unelmia. Jokaisesta myymästänne tuotteesta ansaitsette ryhmällenne 3€.

 

VASTUULLInen valinta

METKA-varainhankintatuotteet ovat vastuullinen valinta! Ostamme ainoastaan kotimaisilta toimijoilta Suomessa valmistettuja tuotteita ja käytämme tuotteiden suunnittelussa suomalaista suunnitteluosaamista. Tuotteita myymällä koululuokat, urheiluseurat, joukkueet ja erilaiset yhdistykset toteuttavat unelmiaan leirikoulujen, retkien, turnausmatkojen, välinehankintojen muodossa. Näin ollen myös suurin osa kertyneistä tuotoista kulutetaan Suomessa. Vastuullisesta toiminnastamme kertoo Avainlippu- ja Design from Finland -merkit, jotka ovat meille myönnettyjä!

         

Koululuokat

Mielessä luokkaretki tai muu yhteinen reissu luokan kesken? Metkan käytännöllisten varainhankintatuotteiden avulla kartutat helposti luokan kassaa! Niin on tehneet jo monet muutkin luokat ympäri Suomen ja ansainneet mahtavia summia kohti unelmia!

Urheiluseurat

Turnausmatka, pelireissu, uusien varusteiden hankinta…Nämä kaikki toteutettavissa helposti METKA-varainhankinnan avulla! Erotu eduksesi ja valitse METKA, tee niinkuin sadat joukkueet ympäri Suomen ovat tehneet!

Laske myyntivoitot

Alla olevan laskurin avulla näet kuinka helposti seurasi, joukkueesi, luokkasi tai yhdistyksesi onnistuu tavoitteissaan.

Myyjien määrä x tuotteiden määrä x 3€ = Tuottonne tilauksesta

Myyjien määrä
Tuotteiden määrä / myyjä
Myyntivoitot 0.00 €

toimintaohjeet varainhankintaan

 1. Tilatkaa myyntiesitteet koko joukkueellenne/ luokallenne sähköpostitse info@metkatuote.fi tai puhelimitse 050-5664888.
 2. Jakakaa esitteet ryhmänne jäsenille, sopikaa myyntiaika ja aloittakaa myynti
 3. Jokainen myyjä kerää saamansa tilaukset tilauslomakkeelle ja myynnin lopussa tekee yhteenvedon myyntimääristä.
 4. Yhteyshenkilönne kerää kaikkien myyjien myyntimäärät yhteen ja tekee yhteistilauksen alla olevalla tilausjärjestelmällä.
 5. Tilauksenne toimitetaan Iin varastoltamme sovittuun osoitteeseen, esim. yhteyshenkilöllenne, jolta jokainen myyjä noutaa myymänsä tuotteet.
 6. Myyjät jakavat myymänsä tuotteet asiakkailleen.
 7. Lähetämme laskun joko tuotteiden mukana tai erikseen sovittuun laskutusosoitteeseen. Laskutamme tuotteet TUKKUHINNOILLA, jolloin myyntipalkkio huomioidaan valmiiksi. Yli 500€ (tukkuhinta) tilaukset toimitamme toimituskuluitta.

Tilaa tuotteita

Metka Käsipesu -nestesaippua 500ml

8 €

Metka Käsitiskiaine 500ml

8 €

Metka Alkuperämaakahvi 200g

10 €

Metka Hedelmä-salmiakkisekoitus 400g

8 €

Metka Keittiösuihke 500ml

8 €

Metka Lakuja 300g

8 €

Metka Musta irtotee 100g

10 €

Metka Rooibos irtotee 100g

10 €

Metka Saniteettisuihke 500ml

8 €

Metka Siivoussuihke 500ml

8 €

Metka Sport -pyykinpesuneste 1l

10 €

Metka Suolapähkinä-Suklaafudge 200g

8 €

Metka Tummapaahtokahvi 200g

10 €

Metka Vanilja Kahvia 200g

10 €

Metka Vaniljafudge 200g

8 €

Metka Vihreä irtotee 100g

10 €

Tilauksen hinta 0.00 €

Tee tilaus

Tuotemäärien valinnan jälkeen, täytä yhteystietosi alla olevan mukaisesti.

 • Tilaajan tiedot

 • Toimitusosoite

 • Laskutusosoite

 • Hidden
 • Hidden