Maksutavat

Verkkokaupassamme maksaminen tapahtuu Nordea Connect Paymenstin kautta. Se on täysin turvallinen maksupalvelu, jonka tarjoaa Nordea Bank Oyj.

Tehtyäsi tilauksen verkkokaupassamme kuluttaja-asiakkaiden puolella, maksat tilauksesi verkkopankkipainikkeiden avulla. Maksun voi suorittaa myös Visa, Visa Electron ja MasterCard- korteilla. Maksettuasi tilauksesi siirry takaisin kauppaan ohjeen mukaan, niin maksu kirjautuu varmasti maksetuksi. Verkkokaupassa asioiminen ja maksaminen on turvallista suojatun yhteyden ansiosta.

Verkkokaupassamme suoritetun maksun saajana tiliotteellasi näkyy KK SHOP PY/ Metkatuote tai Nordea Connect.

Verkkopankki eli verkkomaksu

PANKKIKORTTIMAKSUT

Käytössäsi on useimpien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Danske Bankin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.Korttimaksut veloitetetaan välittömästi maksun hyväksymisen yhteydessä.

Luottokorttimaksut

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -korteilla. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

Mobiilimaksutavat

Mobiilimaksutavat MobilePay ja Siirto ovat sovelluksessa toimivia palveluita, joilla voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtään tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun kyseisessä sovelluksessa.

oletko yritysasiakas/ jälleenmyyjä?

Toimitamme aina tilauksesi laskulla sovituilla maksuehdoilla.